Paste fainoase cu carne de miel
Poate va pare putin mai neobisnuita reteta aceasta de paste cu carne de miel, insa este una la fel de delicioasa ca si celelalte preparat cu paste fainoase.
Poate va pare putin mai neobisnuita reteta aceasta de paste cu carne de miel, insa este una la fel de delicioasa ca si celelalte preparat cu paste fainoase.
Fie ca sunt pregatite cu branza rasa ori cu rosii si carne de diverse sortimente, pastele fainoase sunt prezente destul de des si in meniurile din bucataria romaneasca.
Consumul de ton este recomandat de nutritionistii din intreaga lume, datorita continutului sau bogat in acizi grasi Omega-3, care au un rol important in reducerea colesterolului si tensiunii arteriale. Tonul ii asigura organismului nostru fibre, proteine si substante nutritive, fiind alegerea ideala in materie de peste gras.
Desi suna putin mai neobisnuit, pastele cu pui se potrivesc de minune cu afinele. Totodata aceste paste se pot pregati intr-un timp scurt si sunt ideale pentru serile in care doriti o cina deosebita si sanatoasa.
Tagliatelle cu somon si lamaie este o gustare sanatoasa ce imbina carbohidratii, proteinele si substantele nutritive pentru a stimula organismul.
Ingrediente: tortellini, ulei, ciuperci feliate, rosii taiate felii subtiri (cu tot cu sos), branza rasa (de preferinta parmesan), sos...
Ingrediente: paste, ardei rosu, ciuperci feliate, broccoli, sos Caesar, mazare, porumb (optional)
Ingrediente: ulei de masline, spagheti, orez, 3 fire de ceapa verde, putina apa, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust...
Ingrediente: 225 g paste fetucini 2 linguri unt...
Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g