Cocktail de vara cu rom si cidru

Ingrediente:

½ cana rom brun
2 linguri suc de lamaie
gheata
cidru de mere mere
cateva frunze proaspete de menta
felii subtiri de mar
2 batoane de scortisoara

Mod de preparare: doua pahare inalte se umplu pe sfert cu gheata, se pune in fiecare cate o lingura de suc de lamaie, jumatate din cantitatea de rom, se completeaza cu cidru de mere si se serveste cu frunze de menta, 1-2 felii subtiri de mar si un baton de scortisoara. Se bea cat mai rece.

Foto: rawpixel.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail de toamna cu whiskey si cidru

    Pregatiti repede o bautura pentru serile de toamna, bauta fierbinte, aromata si dulce, cu un whiskey onest si aromat alaturi de cidrul incalzit bine. Si pentru o savoare aparte puteti folosi un cidru de pere.

  • Sangria de vara cu bere si cidru de mere

    O bautura in care se intalnesc berea blonda, proaspata si racoritoare, cidrul cu gust intens de mere si berea de ghimbir, cu notele ei picante si surprinzatoare, excelenta in zilele calduroase cu multa gheata.

  • Cocktail de vara cu fructe de padure si vodca

    Puteti folosi fructe proaspete sau congelate, o vodca de calitate si zahar alb sau miere pentru un cocktail de vara, racoritor si placut.

  • Bautura de vara cu sampanie si capsuni

    O bautura de vara cu vin rece, suc de portocale proaspat sau din cutie si gust intens de capsuni. In lipsa fructelor proaspete se pot folosi si congelate.

  • Empire Blue, un soi de liliac de vara pentru parcuri si gradini elegante

    Varietate longeviva si rezistenta de liliac de vara cu inflorescente de un mov-albastrui intens, cald, care va transforma radical orice gradina, Empire Blue este o alegere inspirata atat pentru incepatori, cat si pentru gradinarii cu experienta.


Warning: fopen(cache/cd27f32741756f4eb4174180085339d0) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139