Cocktail de iarna cu rom brun si ceai negru
Ingrediente:
3 lingurite miere
1 lamaie bio
4 linguri rom brun
4 linguri coniac sau brandy
500 ml ceai negru, fara zahar
8-10 cuisoare intregi
batoane de scortisoara
Mod de preparare: se pun la foc mic spre mediu ceaiul amestecat cu romul si coniacul, cuisoarele, mierea, cateva bucati de coaja de lamaie, incalzind totul fara ca amestecul sa clocoteasca. Dupa cateva minute se lasa la racit, apoi se serveste in cani cu o felie subtire de lamaie si un baton de scortisoara in fiecare portie.
Foto: absfreepic.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail de iarna cu rom si suc de merisoare
Pregatiti un cocktail pentru serile reci cu un rom de buna calitate si suc aromat, dulce-acrisor, de merisoare. Iar mirodeniile cu aromele lor exotice evoca atmosfera calda a sarbatorilor de sfarsit de an.
-
Salata de iarna cu telina, patrunjel si mar
Un aperitiv sau o gustare pentru o zi rece de iarna, cu telina, patrunjel si suc de lamaie, simplu de pregatit, aromata si plina de savoare.
-
Salata hranitoare de iarna cu carne de vita si spanac
O salata hranitoare pentru sezonul rece este binevenita in orice moment al zilei. De aceea va propunem sa pregatiti salata de iarna cu carne de vita si spanac.
-
Paine de casa cu masline verzi si capere
O paine de casa cu arome mediteraneene puteti obtine daca preparati reteta de paine de casa cu masline verzi si capere.
-
Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci
Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.