Cocktail cu vermut, coniac si portocala
Ingrediente:
1 portocala
40 ml vermut
20 ml coniac
bere de ghimbir
cuburi de gheata
Mod de preparare: portocala se curata, se desface in felii. Se pastreaza una dintre ele, restul se storc si sucul filtrat se pune intr-un pahar inalt. Se adauga vermutul si coniacul, doua sau trei cuburi de gheata, se completeaza cu bere rece de ghimbir si se orneaza cu felia de portocala. Se serveste imediat.
Foto: pixabay.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu ghimbir, coniac si ceai verde
O bautura cu gust intens de ceai verde, note de coniac aromat, prospetimea mentei si putin ghimbir picant, care ii da personalitate si energie.
-
Cocktail cu ceai, rom si bourbon
Folositi ceaiul cu aroma de fructe preferat, un rom brun sau alb si un bourbon simplu, cu note lemnoase si intense.
-
Cocktail cu portocala, Campari si bourbon
Un cocktail cu gust complex si interesant, in care notele de citrice sunt completate de Campari si de baza oferita de aroma bourbonului.
-
Cocktail picant cu grepfrut, coniac si pudra de ardei iute
Cu un plus de aroma picanta de la pudra de ardei iute, acest cocktail aduce impreuna gustul de grepfrut si cel de coniac intr-o combinatie cu note tropicale.
-
Cocktail cu ananas, bere si rom
Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.