Cocktail cu portocala, Campari si bourbon
Ingrediente:
50 ml Campari
50 ml suc de portocale
½ lingurita miere
1 lingura bourbon
50 ml apa tonica
o felie de portocala pentru decor
cuburi de gheata
Mod de preparare: puneti intr-un pahar inalt 2-3 cuburi de gheata si turnati deasupra sucul de portocale, Campari si bourbon, apa tonica rece, amestecand la final mierea. Se orneaza cu o felie de portocala si se poate servi.
Foto: cleanpublicdomain.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail fierbinte cu ceai negru si mirodenii
O cana cu ceai negru, fierbinte, cu putina miere si (ca un secret delicios) mirodeniile preferate este o alegere excelenta in zilele mai reci. Dar in aceasta combinatie puteti sa puneti rom, whiskey sau brandy pentru un cocktail usor de pregatit acasa, si pentru un gust intens folositi ceai negru varsat si nu pliculete.
-
Cocktail cu ceai, rom si bourbon
Folositi ceaiul cu aroma de fructe preferat, un rom brun sau alb si un bourbon simplu, cu note lemnoase si intense.
-
Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir
Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.
-
Cocktail cu whiskey, vermut si suc de portocale
O reteta pentru un digestiv cu gust complex, note de citrice si cirese, servit inainte de masa sau la o intalnire cu prietenii.
-
Cocktail cu bourbon si suc de ananas
O reteta foarte simpla si un cocktail cu gust puternic de ananas si note de bourbon, servit rece.