Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir
Ingrediente:
100 ml cidru de mere
50 ml bourbon sau whiskey
1 lingurita suc de lamaie
bere de ghimbir cat mai rece
felii subtiri, proaspete de mar
1-2 batoane de scortisoara
Mod de preparare: intr-un shaker plin pe jumatate cu gheata se toarna cidrul, sucul de lamaie, alcoolul, agitand bine. Compozitia se toarna intr-un pahar inalt, in care ati pus 2-3 cuburi de gheata, si se completeaza cu bere de ghimbir. Se serveste cu o felie subtire de mar si un baton de scortisoara.
Foto: pxhere.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail fierbinte de toamna cu cidru de mere si miere
O bautura cu gust intens de cidru plin de savoare, acidulat si racoritor, note de bourbon si dulceata mierii, buna pentru fiecare zi de toamna calda sau o seara impreuna cu prietenii. Se bea fierbinte, pentru a va bucura din plin de arome.
-
Cocktail de iarna cu cidru de mere si vodca
O combinatie intre savoarea usor acida a unui cidru de mere de calitate si vodca, alaturi de note aromate de scortisoara si dulceata mierii sau a siropului de artar.
-
Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir
Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.
-
Cocktail cu cidru de mere si coniac
O reteta de cocktail potrivit mai curand pentru zilele reci, cu gust puternic de mere, note de portocala si aroma coniacului.
-
Cocktail cu sos de soia, bere si suc de rosii
O bautura in care gusturile picante, de inspiratie asiatica, sunt temperate de sucul de rosii si bere.