Cocktail de iarna cu cidru de mere si vodca

Ingrediente:

2 cani cidru de mere
¾ cana vodca
2 linguri suc de lamaie
1 lingurita coaja rasa de lamaie
1 lingurita rasa scortisoara pudra
1-2 linguri miere sau sirop de artar
cuburi de gheata

Mod de preparare: intr-o carafa sau un alt recipient se toarna cidrul rece, se amesteca bine cu vodca si se adauga indulcitorul si 2-3 cuburi de gheata. Se presara scortisoara si coaja de lamaie, se amesteca din nou si se serveste in cani sau pahare inalte.

Foto: pxhere.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

    O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

  • Cocktail fierbinte de toamna cu cidru de mere si miere

    O bautura cu gust intens de cidru plin de savoare, acidulat si racoritor, note de bourbon si dulceata mierii, buna pentru fiecare zi de toamna calda sau o seara impreuna cu prietenii. Se bea fierbinte, pentru a va bucura din plin de arome.

  • Sangria de vara cu bere si cidru de mere

    O bautura in care se intalnesc berea blonda, proaspata si racoritoare, cidrul cu gust intens de mere si berea de ghimbir, cu notele ei picante si surprinzatoare, excelenta in zilele calduroase cu multa gheata.

  • Sangria cu vin alb, cidru de mere si rom

    O bautura cu gust racoritor si proaspat de vin si cidru dulce-acrisor de mere, cu note de rom si mirodenii, perfecta pentru o seara alaturi de cei mai buni prieteni.

  • Cocktail fierbinte cu rom si suc de mere

    O reteta perfecta pentru zilele reci de iarna, cu aroma exotica a romului, evocand taramuri indepartate, gustul dulce al sucului de mere si notele parfumate de scortisoara si vanilie.


Warning: fopen(cache/d558a2843a5019a72256ef1a18a26372) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139