Cocktail cu ceai, rom si bourbon
Ingrediente:
50 ml ceai de fructe, rece
30 ml bourbon
30 ml rom
30 ml suc de limeta sau lamaie, dupa gust
o felie mica de portocala pentru prezentare
1 cireasa confiata
gheata
Mod de preparare: intr-un pahar clasic se amesteca bine ceaiul, bourbonul, romul, se adauga sucul de limeta (sau lamaie) si 1-2 cuburi de gheata. Se serveste cu felia mica de portocala si cireasa confiata.
Foto: pdpics.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail fierbinte cu ceai negru si mirodenii
O cana cu ceai negru, fierbinte, cu putina miere si (ca un secret delicios) mirodeniile preferate este o alegere excelenta in zilele mai reci. Dar in aceasta combinatie puteti sa puneti rom, whiskey sau brandy pentru un cocktail usor de pregatit acasa, si pentru un gust intens folositi ceai negru varsat si nu pliculete.
-
Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere
O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.
-
Cocktail racoritor cu bere, rom si portocala
Un cocktail pentru zilele calduroase, cand un pahar de bere blonda rece, cu multa spuma, este una dintre cele mai bune alegeri. Alaturi de putin rom si suc proaspat de portocale berea obisnuita se transforma intr-un cocktail aromat si surprinzator.
-
Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir
Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.
-
Cocktail cu portocala, Campari si bourbon
Un cocktail cu gust complex si interesant, in care notele de citrice sunt completate de Campari si de baza oferita de aroma bourbonului.