Cocktail cu bourbon, vin rosu, bitter

Ingrediente:
 
50 ml bourbon
30 ml vin rosu
o lingurita sirop de artar
o jumatate de lingurita bitter (sau o lingurita, dupa gust)
cateva cirese confiate pentru decor 
 
Mod de preparare: puneti in shaker-ul plin de gheata vinul rosu, siropul de artar, adaugati toata cantitatea de bourbon si bitterul, amestecand bine. Se serveste intr-o cupa de sampanie racita, adaugand doua sau trei cirese confiate pentru decor.

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu vin rosu, tequila si bere de ghimbir

    Un cocktail de toamna, cu o baza de vin rosu, gust puternic de tequila si prospetimea usor picanta a berii de ghimbir, rece si spumoasa. Si in plus ii adaugati putin suc de limeta pentru notele racoritoare de citrice.

  • Vin rosu fiert cu portocale si mirodenii

    Una dintre retetele clasice pentru lunile tot mai reci ale anului, cu un vin rosu dulce sau demisec, dupa gust, portocale dulci, scortisoara, cuisoare, putin anason (pentru acele miresme aduse din tari indepartate), totul baut cald.

  • Bautura fierbinte cu scortisoara, vin rosu, mar

    In serile racoroase de toamna este una dintre cele mai bune bauturi, cu gustul intens de vin rosu sec sau demidulce, dupa gust, notele de scortisoara si lamaie, dar si dulceata acrisoara a marului bine copt. Se bea de preferinta fierbinte, alaturi de prieteni.

  • Cocktail cu zmeura, vin rosu si vodca

    O bautura pregatita cu zmeura proaspata, vodca de calitate si un vin rosu sec, servita rece.

  • Cocktail cu vin rosu si bere de ghimbir

    O combinatie indrazneata intre gustul de vin rosu si cel astringent, usor picant, al berii de ghimbir, cu note de citrice si putina gheata.


Warning: fopen(cache/795a36f679215ab64968e629e142b61e) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139