Cocktail cu vin rosu si bere de ghimbir
Ingrediente:
150 ml vin rosu
80 ml bere de ghimbir
100 ml apa tonica sau apa minerala
1 lingura suc de lamaie
gheata
1 felie subtire de lamaie sau limeta pentru servire
Mod de preparare: puneti intr-un shaker plin pe jumatate cu gheata vinul rosu, berea de ghimbir, apa minerala si sucul de lamaie, agitand totul bine. Se serveste in doua pahare inalte cu o felie subtire de limeta sau lamaie pentru decor.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu vin rosu, tequila si bere de ghimbir
Un cocktail de toamna, cu o baza de vin rosu, gust puternic de tequila si prospetimea usor picanta a berii de ghimbir, rece si spumoasa. Si in plus ii adaugati putin suc de limeta pentru notele racoritoare de citrice.
-
Ceai cu portocale si bere de ghimbir
O bautura pentru zilele calde, excelenta cu multa gheata, pregatita din ceaiul negru sau verde, portocale mari si coapte, putin suc de lamaie, miere si bere de ghimbir, abia scoasa de la frigider.
-
Suc de pepene cu bere de ghimbir si limeta
Pepenele rosu este unul dintre deserturile preferate ale verii, iar aceasta reteta sucul proaspat se intalneste cu limeta si berea de ghimbir. Iar cu putina vodca poate deveni un cocktail de vara.
-
Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir
O bautura cu gust exotic si note usor picante, excelenta rece, cu multa gheata, buna pentru zilele fierbinti de vara.
-
Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir
Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.