Bautura fierbinte cu rom, scortisoara si miere
Ingrediente:
200 ml rom
125 ml apa fierbinte
1 lingura miere
1 lingura rasa unt
4 lingurite scortisoara macinata
Mod de preparare: intr-un vas potrivit se toarna apa fierbinte, se adauga romul, mierea si untul, amestecand bine pana cand compozitia este omogena. Se presara toata cantitatea de scortisoara si se poate turna in cani.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Ceai fierbinte cu mirodenii, cidru si miere
O bautura fierbinte, plina de savoare si arome exotice, dulce si parfumata, excelenta intr-o seara tot mai rece de toamna petrecuta alaturi de cei dragi. Alegeti un ceai negru sau verde de calitate, infuzat dupa gust, si un cidru proaspat, racoritor, vesel. Puteti adauga si putin rom pentru a transforma ceaiul intr-un cocktail delicios.
-
Cocktail fierbinte cu ceai negru si mirodenii
O cana cu ceai negru, fierbinte, cu putina miere si (ca un secret delicios) mirodeniile preferate este o alegere excelenta in zilele mai reci. Dar in aceasta combinatie puteti sa puneti rom, whiskey sau brandy pentru un cocktail usor de pregatit acasa, si pentru un gust intens folositi ceai negru varsat si nu pliculete.
-
Cidru fierbinte cu rom si mirodenii
O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.
-
Bautura fierbinte cu rom si suc de fructe de padure
Un amestec de rom si suc de fructe de padure, servit fierbinte, cu note aromatice date de mirodenii.
-
Bautura fierbinte cu rom, unt si mirodenii
O reteta pentru o bautura ideala in perioada in care temperaturile incep sa scada (si cu atat mai mult in zilele de iarna), acest amestec de rom, mirodenii si putin unt de calitate este cremos, dulce, plin de arome si cu siguranta reconfortant.