Banana de iarna
Fructele sunt mari si foarte mari, cu pielita groasa, unsuroasa si cu luciu. Culoarea este galbena cu rumeneala roza-portocalie pe partea insorita.
Pulpa galbuie, suculenta, fina; are gust dulce si aciditate slaba, cu aroma puternica, apropiata de banana. La supracoacere devine fainoasa.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Salata hranitoare de iarna cu carne de vita si spanac
O salata hranitoare pentru sezonul rece este binevenita in orice moment al zilei. De aceea va propunem sa pregatiti salata de iarna cu carne de vita si spanac.
-
Retete pentru sarbatorile de iarna. Tochitura cu mamaliga
O mancare delicioasa pe care o puteti prepara de sarbatorile de iarna si care este inclusa in meniul specialitatilor traditionale este tochitura cu mamaliga.
-
Retete pentru sarbatorile de iarna. Friptura de porc cu chimen la cuptor
Cu totii asteptam perioada sarbatorilor de iarna, pentru a le petrece cu cei dragi si pentru a prepara bucate cat mai alese pentru persoanele speciale din viata noastra. Va propunem sa incercati pentru zilele festive ce vor urma reteta de friptura de porc cu chimen la cuptor.
-
Iarna bucurati-va de savoarea vinului fiert
In lunile friguroase de iarna, primul lucru la care ne gandim cand intram in casa este cum sa ne dezghetam mai repede.
-
Hidratare de iarna pentru piele. Masca faciala cu cacao pudra
Pentru a intampina cum se cuvine sarbatorile de iarna trebuie sa tinem cont si de tehnicile si tratamentele naturiste de infrumusetare preparate in casa. Fiindca in zilele friguroase ale iernii pielea are de suferit, va recomandam urmatoarea masca faciala cu cacao pudra.