Arpagic
Este o liliacee, ca si usturoiul, ceapa, prazul. Toate contin o esentã sulfuratã. Se gãsesc proprietãti analoge sau comparabile.
Contine: siliciu, esentã sulfuratã.
PROPRIETÃTI: Antiputrid, digestiv, anticanceros.
INDICATII: Util în caz de dispepsii si de fermentatii intestinale.
MOD DE FOLOSIRE: in salate si aperitive.
Articole asemănătoare
-
Pere sotate cu bacon
O combinatie aparent ciudata intre gustul sarat si intens de bacon si cel dulce al perelor, dar cele doua ingrediente se completeaza neasteptat de bine.
-
Dovlecei a la grec
Dovlecei cu arpagic, mazare si suc de lamaie pentru o reteta care cere putina atentie si rabdare, insa rezultatul va fi pe masura.
-
Supe delicioase. Supa de cartofi copti cu smantana
Bucurati-va de savoarea unei supe calde si consistente intr-o zi incarcata. Va propunem sa incercati supa de cartofi copti cu smantana.
-
Retete italienesti. Salata de oua cu mozzarella
Salata de oua cu mozzarella este o salata cu specific italian, care va va incanta diminetile cu aroma sa. Mozzarella este o specialitate de branza italiana, de culoare alba.
-
10 condimente de crescut in casa
Iarna aceasta puteti sa incepeti sa cresteti plantele aromatice preferate in casa. Nu este greu si cu siguranta rezultatul va va multumi in conditiile in care veti economisi bani