Ardei grasi cu branza
Ingrediente: 600 g branza de vaci, 200 g unt, 1 legatura marar verde, 15 ardei grasi, sare. Preparare: Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Ardei grasi umpluti cu branza de capra
Varianta plina de arome mediteraneene si proaspete pentru clasicii ardei grasi.
-
Ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci
O reteta delicioasa si in ton cu sosirea primaverii este cea de ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci. Ingredientele necesare si modul de preparare le aflati mai jos:
-
Deserturi de Paste. Prajitura cu branza dulce si stafide
Pentru deserturile de Paste, in afara de cozonac si pasca puteti pregati si o prajitura delicioasa cu branza dulce si stafide.
-
Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor
Va puteti incanta prietenii la masa cu o reteta speciala si cu un gust deosebit: ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor.
-
Salata de pepene rosu cu branza feta
Bucurati-va de vremea calduroasa de afara savurand o salata racoritoare si hranitoare totodata: salata de pepene rosu cu branza feta.