Timpurii de Bistrita

Fructele sunt de marime mijlocie spre mare, de forma sferic-alungita. Pielita are culoarea rosu-inchis, aproape neagra, groasa si rezistenta la crapare pe timp ploios.
Pulpa, de culoare rosie, semi-pietroasa, suculenta, cu gust placut, cu aroma tamaioasa, este aderenta la sambure.
Se matureaza la sfarsitul lunii mai.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Luna februarie si activitatile de intretinere a gradinii

    Cu o vreme calda si putin noroc, in luna februarie natura ne va rasplati cu primele flori pe anul acesta.

  • Obtinerea rasadurilor de legume

    Legumele ce se cultiva mai frecvent prin rasaduri sunt : rosiile, vinetele si ardeii, care au cerinte mai mari in ce priveste caldura si necesita o perioada mai mare de vegetatie pana cand se recolteaza.

  • Uriase de Bistrita

    Fructele sunt mari si foarte mari, ovosferice, de culoare aproape neagra la maturare. Pulpa este rosie, pietroasa, aderenta la sambure...

  • Negre de Bistrita

    Fructele sunt mijlocii, ovoide, turtite lateral, de culoare rosie-negricioasa. Pulpa semipietroasa, aderenta la sambure...

  • Rosii de Bistrita

    Fructele sunt mari, de forma ovoida. Culoarea este rosu-inchis iar pielita are o rezistenta buna la crapare pe timp ploios...


Warning: fopen(cache/6bb6296589897698c3f927adff818b0d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139