Supa de peste cu sofran si busuioc

 Va recomandam sa incercati o supa cu o aroma delicioasa pentru o masa bogata si anume: supa de peste cu sofran si busuioc.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

200 g file de somon

200 g cod

4 cartofi medii

2 morcovi

praz

rosii

2 catei de usturoi

700 ml supa de peste

250 ml vin alb sec

cateva fire de sofran

2 linguri de marar proaspat

1 lingura de busuioc proaspat

piper Cayenne

sare

piper


Se prepara astfel:

Fileurile de somon si codul se taie cubulete.

Cartofii se toaca cu cutitul.

Morcovii se toaca si acestia.

Prazul se taie in rondele subtiri.

Rosiile se taie marunt.

Usturoiul se curata si se taie solzisori.

Firele de sofran proaspat se zdrobesc.

Mararul si busuiocul se toaca marunt.

Supa de peste se amesteca impreuna cu vinul si sofranul.

Apoi se pun la fiert.

Se adauga apoi cartofii, morcovii si usturoiul.

Se lasa timp de 10 minute la foc mic.

Dupa aceea se condimenteaza cu sare, piper Cayenne si piper.

Se mai pune pestele.

Se adauga si rosiile impreuna cu prazul.

Se lasa la fiert timp de 5 minute la foc mic.

Dupa acest timp, se ia de pe foc.

Se adauga mirodeniile: sofranul, mararul si busuiocul.

Apoi se serveste imediat.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/4d1f8ee26bf1590665942ff66d1166d1) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139