Sufleu moca glasat
Sufleul constituie o inventie a bucatarilor francezi, o spuma coapta alcatuita din oua batute bine si combinate cu alte ingrediente.
Cu un gust foarte bun, sufleul moca glasat este o adevarata provocare pentru gospodine.
Ingrediente necesare:
3 galbenusuri
1 ou
150 g zahar
400 g frisca
2 linguri cu nescafe
Mod de preparare:
Oul se pune intr-un vas impreuna cu galbenusurile si zaharul.
Se bat apoi pe foc foarte mic pana cand isi dubleaza volumul.
Crema astfel obtinuta se da la o parte de pe foc.
Apoi se continua sa se bata pana se raceste.
Dupa aceea se freaca bine cu nescafe-ul.
Frisca se incorporeaza dupa ce s-a racit.
Se toarna intr-o forma rotunda si se lasa la frigider pana se intareste.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Sufleu de fasole verde
Un antreu interesant pentru ocazii festive sau pur si simplu pentru un pranz de duminica. Nu foarte diferit de alte retete de sufleu, dar cu un gust vegetal puternic si placut.
-
Sufleu de legume
Un sufleu de legume potrivit pentru zilele reci.
-
Sufleu cu branza de vaci si mere
Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.
-
Sufleu de varza alba la cuptor
Pentru o mancare usoara de seara, va propunem o reteta delicioasa si simpla: sufleu de varza alba la cuptor.
-
Tort moca din piscoturi si frisca
Un tort simplu de preparat si cu un gust delicios este tortul moca din piscoturi de sampanie si frisca. Ingredientele necesare sunt: