Sufleu de conopida si broccoli

 O mancare gustoasa pe care o propunem pentru dumneavoastra este sufleul de conopida si broccoli.

Conopida este detoxifianta pentru organism si are un continut caloric scazut. In plus, contine o bogatie de substante nutritive, consumul acesteia ajutandu-ne la mentinerea unui stil de viata sanatos.

Broccoli, desi este o leguma bogata in fibre, contine putine calorii.

De asemenea, aceasta este si o sursa excelenta de calciu.


Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

1 capatana de broccoli

1 capatana mica de conopida

500 g branza proaspata cremoasa ori smantana

1 ou

cascaval ras

pesmet

unt pentru uns tava

sare

piper

marar


Se prepara astfel:

Broccoli si conopida se spala.

Apoi se desfac in buchetele.

Se oparesc in apa cu sare.

Se lasa pana devin moi.

Tava se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet.

Apoi se pun buchetele de broccoli si conopida asezate intercalat.

Branza proaspata se bate pana ce devine ca o crema.

In cazul in care este prea uscata, se pot adauga cateva linguri de lapte sau smantana.

Peste aceasta crema se adauga si sarea si piperul.

Apoi se toarna amestecul in tava.

Deasupra se presara cascaval ras.

De asemenea se mai pun pesmet si un ou batut.

Dupa aceea, sufleul se pune la cuptorul care a fost incins mai inainte.

Se lasa la foc mediu timp de 30 de minute, pana ce sufleul capata deasupra o culoare rumena.

Cand este gata, se scoate din cuptor si se lasa putin la racit.

Se serveste ca atare, presarand putin marar proaspat.

Sufleul de conopida si broccoli se mai poate servi ca garnitura alaturi de friptura.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/b4bfb8e7a9273e93764a17cda681bb3c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139