Suc de rosii picant
Ingrediente:
1 castravete mare, curatat de coaja
6 cani suc de rosii
3 cepe verzi, tocate marunt
2 linguri zeama de lamaie
1 lingurita sos Worcestershire
1 lingura hrean ras
½ lingurita piper negru macinat
½ lingurita sare
Mod de preparare: intr-un vas se amesteca bine castravetele curatat si taiat felii foarte subtiri cu sucul de rosii, ceapa tocata, zeama de lamaie, hreanul, sosul si condimentele, amestecand totul foarte bine. Se lasa la frigider, acoperit, pentru cel putin 4 ore, preferabil 12. Se strecoara si se serveste.
Foto: absfreepic.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu suc de rosii, spanac si busuioc
O reteta pentru un smoothie cu gust intens de rosii bine coapte, note parfumate de busuioc si multe vitamine, excelent mai ales atunci cand vrem sa avem un sistem imunitar cat mai puternic si multa energie.
-
Cinci retete de cocktail cu suc de rosii
Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.
-
Cocktail picant cu tequilla si suc de rosii
Un cocktail cu gust de rosii, tequilla si note intense, picante, date de sosuri si hreanul ras.
-
Cocktail cu sos de soia, bere si suc de rosii
O bautura in care gusturile picante, de inspiratie asiatica, sunt temperate de sucul de rosii si bere.
-
Suc de rosii picant
Poate fi baza pentru un cocktail Bloody Mary iute, picant, dar la fel de bine poate fi o alternativa (servita cat mai rece, cu gheata) pentru sucul de rosii traditional. In locul sucurilor de fructe sau bauturilor carbogazoase este o alternativa pentru zilele calduroase.