Suc de rosii picant
Ingrediente:
2-3 rosii foarte coapte
1 mana de spanac, spalat si taiat mare
1 castravete mic
1 limeta
sare
1 varf de cutit piper cayenne
1 cana apa
cuburi de gheata
Mod de preparare: rosiile se taie bucati (cu sau fara coaja, dupa gust) si se pun in blender. Se adauga spanacul, castravetele decojit si taiat bucati, sucul de la limeta, cateva cuburi de gheata si apa rece. Se mixeaza totul foarte bine, se adauga putina sare si piperul cayenne (mai mult daca preferati o aroma picanta, iute) si totul se serveste intr-un pahar inalt, punand si cateva cuburi de gheata. Este o bautura cu atat mai buna cu cat este rece.
Foto: zolore.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu suc de rosii, spanac si busuioc
O reteta pentru un smoothie cu gust intens de rosii bine coapte, note parfumate de busuioc si multe vitamine, excelent mai ales atunci cand vrem sa avem un sistem imunitar cat mai puternic si multa energie.
-
Cinci retete de cocktail cu suc de rosii
Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.
-
Cocktail picant cu tequilla si suc de rosii
Un cocktail cu gust de rosii, tequilla si note intense, picante, date de sosuri si hreanul ras.
-
Suc de rosii picant
O reteta rustica, plina de gusturi si arome, minunata atunci cand se folosesc legume proaspete, de calitate. Foarte buna rece sau la temperatura camerei.
-
Cocktail cu sos de soia, bere si suc de rosii
O bautura in care gusturile picante, de inspiratie asiatica, sunt temperate de sucul de rosii si bere.