Steaua rosie
Fructele sunt mici, sferice, usor turtite la capete, de obicei asimetrice, de culoare galben-verzuie pe partea umbrita si galbena cu rumeneala rosie-sangerie pe cea insorita.
Se matureaza la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august.
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu sfecla rosie, mar si ghimbir
Bun pentru sistemul imunitar, digestie si un plus de energie, cu multe vitamine si gust placut, este o reteta care va ajuta sa profitati din plin de beneficiile oferite de sfecla rosie.
-
Salata cu mandarine, ceapa rosie, branza de capra
O reteta pentru o salata in care mandarinele, cu gustul dulce si aromat, intalnesc savoarea unei branze de capra de calitate, ceapa rosie taiata subtire si salata verde proaspata, racoritoare.
-
Tratamente naturiste cu sfecla rosie
Este recomandata sub forma de suc, fiarta sau coapta pentru a trata anemia, fiind bogata in fier si vitamina C. In plus cei care mananca des sfecla rosie, indiferent de felul in care o prepara, vor avea si un sistem imunitar mai puternic.
-
Salata verde cu portocale si ceapa rosie
Portocalele zemoase si dulci par potrivite mai curand pentru o salata de fructe delicioasa, dar alaturi de salata verde proaspata, avocado si ceapa rosie aromele se completeaza neasteptat de bine.
-
Ceapa rosie Red Creole
Soi de ceapa rosie cu gust puternic, aromat, picant, mai putin dulce decat alte varietati, foarte buna pentru salate, conservare si preparate diverse, Red Creole este relativ usor de reconoscut datorita culorii, putin mai deschise, si a formei usor turtite