Spanac cu orez
Ingrediente:
1,5 kg spanac
1/2 kg ceapa verde
marar
1/2 ceasca mare orez
suc de lamaie
sare
ulei de masline
Mod de preparare:
Spanacul se curata si se spala foarte bine. Se toaca apoi. Ceapa se taie marunt si se caleste putin intr-o tigaie in care s-a turnat ulei de masline. Se adauga spanacul tocat, orezul, mararul, sucul de lamaie, putina apa, sare. Se introduce in cuptor si se lasa timp de 25 minute.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci
O reteta delicioasa si in ton cu sosirea primaverii este cea de ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci. Ingredientele necesare si modul de preparare le aflati mai jos:
-
Ardei gustosi, umpluti cu orez si carne de curcan
Pentru zilele speciale in care avem musafiri si nu numai, puteti pregati ceva pe masura: ardei gustosi, umpluti cu orez si carne de curcan.
-
Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci
Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.
-
Mic dejun cu orez si afine
O dimineata placuta incepe cu un mic dejun pe masura, delicios si savuros. Astfel, va propunem sa incercati micul dejun cu orez si afine.
-
Retete hranitoare. Praz cu orez
Reteta de praz cu orez este o reteta hranitoare, in care se imbina gusturi deosebite. Ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele: