Sangria de vara cu sampanie, capsune si vin alb
Ingrediente:
4 pahare vin alb, sec, cat mai rece
250 g capsune foarte coapte, taiate felii
3 linguri zahar
2 pahare apa minerala sau apa tonica, rece
2 pahare sampanie sau vin spumant
frunze proaspete de menta
felii subtiri de portocala sau lamaie
Mod de preparare: intr-o carafa de sticla se pun vinul, feliile de capsune si zaharul, amestecand bine pana cand acesta se topeste. Se tine la rece pentru cel putin 2 ore, dupa care se adauga sampania si apa minerala si se serveste cu frunze de menta si 1-2 jumatati de felie de portocala sau lamaie.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Paine de casa cu masline verzi si capere
O paine de casa cu arome mediteraneene puteti obtine daca preparati reteta de paine de casa cu masline verzi si capere.
-
Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci
Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.
-
Salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde
Va propunem o salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde pentru o gustare delicioasa care se pregateste rapid
-
Mancare de morcovi cu masline verzi si coriandru
O mancare simpla si cu un gust deosebit obtineti preparand reteta de mancare de morcovi cu masline verzi si coriandru. Morcovul este bogat in beta-caroten si vitamina A, fiind un puternic antioxidant si protejand pielea de actiunea radicalilor liberi.
-
Tocanita de vara cu rosii, dovlecei si usturoi
O mancare de vara savuroasa pentru un pranz bogat este tocanita de vara cu rosii, dovlecei si usturoi.