Aparitia mutatiilor de natura genetica
Aparitia acestor mutatii de natura genetica se realizeaza in doua moduri: - prin mostenire de la unul din parinti; - prin dobandire in timpul vietii;
Aparitia acestor mutatii de natura genetica se realizeaza in doua moduri: - prin mostenire de la unul din parinti; - prin dobandire in timpul vietii;
Lamaia, cunoscuta si dupa denumirea Citrus Limon, face parte din familia Rutaceae. Lamaile sunt fructe mici, cu o culoare galbena si sunt de natura acida. Sucul de lamaie este folosit in intreaga lume pentru aroma si gustul deosebit pe care il ofera diverselor produse alimentare.
Dovleacul este o planta erbacee care face parte din genul Cucurbita. Acesta apartine familiei Cucurbitaceae, nume ce provine din cuvantul grecesc 'pepon' (pepene mare galben).
Starea buna de sanatate si bunastarea se pot crea prin cativa pasi simpli. Un stil de viata mai bun, diminuarea efectelor negative ale stresului, cultivarea vitalitatii de ordin fizic si puterea psihologica sunt doar cateva lucruri pe care ar trebui sa le aveti in vedere pentru o viata sanatoasa.
Studiile recente au demonstrat ca laptele pasteurizat si produsele lactate pasteurizate nu sunt foarte sanatoase pentru organism daca mediul in care aceste produse sunt procesate nu este unul curat, iar pasteurizarea nu se realizeaza in conditii optime.
Terapia Mayr a fost dezvoltata de un doctor austriac, pe nume Franz Xaver Mayr (1875-1965) si este o metoda de terapie a diagnosticului, folosita de peste 20 de ani in tratarea cu succes a pacientilor, la Hotelul Saint Georg.
Originar din Persia si din Asia Centrala, piersicul mai poarta si denumirea Prunus persica sau Amygdalus persica. Acesta apartine speciei Prunus din subfamilia Prunoideae.
Sindromul de malabsorbtie este definit ca o modificare a capacitatii intestinului de a absorbi in mod adecvat vitamine, minerale si alte elemente nutritive din alimentele cu care ne hranim.
Matasea de porumb este un remediu naturist ce s-a dovedit a fi eficient pentru multe afectiuni. Are anumite proprietati terapeutice si beneficii, fiind utilizata sub forma de ceai (infuzie).
O alimentatie sanatoasa ce contine un consum moderat de migdale aduce numeroase beneficii organismului nostru deoarece migdalele contin multi nutrienti si sunt o sursa bogata de vitamina E (doar cu 25 de grame de migdale primim un procent de 70 % din doza zilnica recomandata din aceasta vitamina).