Salata de castraveti murati si carne de vita
Ingrediente:
300 g carne de vita fiarta
300 g castraveti murati
150 g maioneza
300 g cartofi
300 g ceapa
50 g rosii
100 g salata verde
o lingura cu varf de bulion
o lingura de mustar
Mod de preparare: carnea de vita se taie fideluta, cat mai fin, ceapa se toaca marunt, iar cartofii se fierb separat in coaja, se curata si se taie in cubulete cat mai mici. Separat se spala castravetii (daca sunt prea sarati) si se taie pe lung, apoi cubulete. Totul se amesteca intr-un vas potrivit si se toarna deasupra sostul din maioneza, mustar, sare si piper, bulion, amestecand foarte bine pana cand toata compozitia este omogena. Se pregateste pe platou si se decoreaza pentru servire cu felii foarte subtiri de rosii si salata verde. La fel de bine se pot folosi muraturi in diverse culori. Este o alternativa interesanta pentru salata de boeuf.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Salate gustoase. Salata de pui cu maioneza si muraturi
Pentru intreaga familie, puteti prepara o salata rapida si cu un gust bun: salata de pui cu maioneza si muraturi. Este o salata satioasa, de care veti fi incantati cu siguranta.
-
Salata hranitoare de iarna cu carne de vita si spanac
O salata hranitoare pentru sezonul rece este binevenita in orice moment al zilei. De aceea va propunem sa pregatiti salata de iarna cu carne de vita si spanac.
-
Salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza
O salata care se pregateste rapid si cu care va veti surprinde invitatii este salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza.
-
Mancare de mazare cu carne de vita si ciuperci
O mancare rapida si delicioasa este cea de mazare cu carne de vita si ciuperci. Ingredientele necesare pentru preparare le gasiti mai jos:
-
Mancare libaneza. Salata de castraveti cu iaurt si frunzulite de menta
Daca va ganditi cu ce preparate sa va mai incantati musafirii, nu ezitati sa incercati si preparatele culinare internationale si anume: reteta libaneza de salata de castraveti cu iaurt si frunzulite de menta.