Salata cu masline verzi si camembert

Ingrediente:
 
1 salata verde
1 pachet camembert
masline verzi, fara samburi
2 catei mari usturoi
3 linguri ulei de masline
1 lingura otet balsamic
sare, piper
 
Mod de preparare: se spala si se taie potrivit salata verde, se curata si se toaca usturoiul, se desface branza camembert si se taie in bucatele potrivite. Se pun toate ingredientele intr-un bol, iar separat se amesteca uleiul, otetul balsamic, se condimenteaza cu putina sare si piper, apoi se toarna in salata. Se adauga masline verzi fara samburi in cantitatea dorita, dupa gust, amestecand usor salata. Se tine la rece pana la servire.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Sos cu masline verzi, ansoa, patrunjel

    Un sos pentru paste, legume de toamna fierte sau coapte ori o portie de cartofi la cuptori, cu aroma intensa de masline verzi, ansoa si prospetimea patrunjelului. Poate fi folosit proaspat sau poate fi pastrat la rece pentru cateva zile.

  • Salata cu masline, avocado si rosii

    O salata de vara consistenta, plina de vitamine si gusturi diverse, proaspata si savuroasa. Maslinele sarate completeaza branza cremoasa, alaturi de avocado, sucul de limeta sau lamaie (dupa gust) si rosiile cherry.

  • Salata de vara cu masline si rosii cherry

    O salata de inspiratie mediteraneana, pentru care veti avea nevoie de rosii cherry bine coapte, dulci, masline verzi si negre (fara samburi) si putin busuioc proaspat.

  • Salata cu orez, ton si ulei de nuca

    La prima vedere o banala salata cu ton, este o reteta care castiga un plus de gust si aroma datorita uleiului de nuca.

  • Salata cu somon afumat si ceapa verde

    O salata plina de gust si hranitoare pentru a lua masa acasa sau la birou poate fi salata cu somon afumat si ceapa verde.


Warning: fopen(cache/fbbbd888f840aef57ba99085f14fe4ea) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139