Rosii umplute cu varza
Ingrediente:
4-5 rosii mari, frumoase, tari
1 capatana varza alba
4 ardei grasi
Sos din 1 galbenus tare, o lingurita mustar, ulei, otet, patrunjel tocat, sare, pipe
Mod de preparare:
Fiecarei rosii i se taie un capacel, se scoate pulpa si se presara inauntru cu sare. Varza si ardeii se taie marunt, se amesteca impreuna cu pulpa scoasa de la rosii si se sareaza dupa gust, adaugand in final patrunjel tocat.
Se freaca galbenusul tare (trecut prin sita) cu mustar, ulei si otet dupa plac. Se amesteca legumele cu acest sos si se umplu rosiile. Se pune capacelul la loc si se aranjeaza rosiile pe o farfurie.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Retete delicioase. Rosii umplute cu ton
O reteta apetisanta pe care o puteti pregati pentru invitatii dumneavoastra poate fi cea de rosii umplute cu ton.
-
Vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt
Printre retetele de toamna pline de vitamine si gustoase se numara si cea de vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
-
Oua si rosii umplute cu crema de branza si unt
Incepeti-va ziua cu un aperitiv sanatos si gustos, format din legume pline de vitamine. Va prezentam reteta de oua si rosii umplute cu crema de branza si unt.
-
Rosii umplute cu branza telemea si vinete
O mancare plina de gust se observa de la prima gustare. Va propunem sa savurati rosiile umplute cu branza telemea si vinete.
-
Rosii umplute cu carne de pui si orez
Daca va ganditi ce mancaruri sa mai preparati cu rosiile proaspete si coapte din gradina, puteti incerca reteta de rosii umplute cu carne de pui si orez.