Retete delicioase. Chiftelute cu ciuperci si verdeata
Pentru a prepara niste chiftelute delicioase pentru o masa la fel de apetisanta, va propunem reteta de chiftelute cu ciuperci si verdeata.
Ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:
2 cutii de ciuperci
300 ml ulei
2 cepe
200 g faina
sare
condimente
marar
patrunjel
praf de copt
200 g pesmet
Modul de preparare:
Ceapa se curata si se taie marunt.
Apoi se caleste in 100 ml ulei.
Se toaca marunt si ciupercile.
Apoi se pun peste ceapa calita.
Se lasa si acestea putin la calit.
Se adauga apoi si 100 g de faina.
Se stinge cu o ceasca de apa.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se mai pun si alte condimente, dupa preferinta.
Se adauga si verdeata.
Se pune si praful de copt.
Se amesteca bine toate ingredientele din tigaie.
Se amesteca pana se ingroasa.
Dupa aceea se ia cratita de pe foc.
Din compozitia rezultata se formeaza chiftelutele.
Se dau apoi prin faina.
Se mai tavalesc si prin pesmet.
Dupa aceea se pun la prajit.
Se intorc pe ambele parti, sa se rumeneasca.
Se servesc calde imediat ce le-ati luat din tigaie.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Salata de masline cu lamaie si verdeata
Preferate de multi si rapid de preparat, salatele se pot consuma in orice sezon. Va propunem sa pregatiti salata de masline cu lamaie si verdeata.
-
Sarmalute delicioase de post cu ciuperci si orez
Pentru o mancare de pranz delicioasa, puteti prepara reteta de sarmalute de post cu ciuperci si orez.
-
Retete de post. Paste cu ciuperci si verdeata
Pentru perioadele de post, puteti realiza reteta de paste cu ciuperci si verdeata. O bogatie de gust se poate regasi si in preparatele simple.
-
Retete de post. Chifle umplute cu ciuperci si legume
O mancare rapida si gustoasa, care se incadreaza si la retete de post, puteti realiza preparand reteta de chifle umplute cu ciuperci si legume.
-
Retete cu peste. Chiftelute cu somon si orez salbatic
Pentru o zi agitata si nu numai, pregatiti o reteta plina de gust: chiftelute cu somon si orez salbatic. Orezul salbatic se gaseste sub forma de seminte negre, acesta continand o bogatie de substante nutritive.