Citeste articole din "Retete & Cocktails"

  • Potage Crecy

    Potage Crecy

    Ingrediente: o ceapa mare, 500 g morcov, 1 cartof mare, 900 ml supa de pui, o lingura de patrunjel, o lingura de zahar, unt, smantana.

  • Stuttgarter Zwiebelkuchen

    Stuttgarter Zwiebelkuchen

    Ingrediente Pentru coca : 250 gr. faina, 125 gr. margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare. Pentru umplutura: 150 gr. slanina, 50 gr. margarina, 1 kg ceapa, 250 gr. smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru

  • Gazpacho

    Gazpacho

    Ingrediente Un kg. rosii, jumatate kg. castraveti verzi, una-doua bucati ardei gras verde, una-doua bucati ardei proaspat rosu, o ceapa mare, o capatina de usturoi, o legatura frunze telina, una-doua linguri ulei de masline, una-doua linguri masline negre fara simburi/felii, optional: doua linguri cuburi brinza Feta sau telemea foarte grasa,sare si piper dupa gust, 1 cana de gheata pisata.

  • Mere umplute cu nuci

    Mere umplute cu nuci

    Ingrediente: Patru-cinci mere, patru-cinci linguri nuci tocate, trei-patru linguri zahar pudra, un pumn de stafide muiate, coaja si zeama de la o lamiie

  • Placinta ciobaneasca

    Placinta ciobaneasca

    Ingrediente 500 gr cartofi, 30 gr unt, 300 gr carne tocata ( poate fi pui, vita, porc), o ceapa, taiata marunt, doi morcovi mari, taiati rondele, o lingurita de Vegeta diluata in 150 ml apa calda, un ardei gras, taiat in feliute, doi catei de usturoi, taiat marunt, piper, doua linguri ulei.

  • Niku-Jaga

    Niku-Jaga

    Ingrediente (pentru patru persoane): o ceapa, 140 gr. carne de porc (taiata in bucati subtiri), un morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. un cm grosime), doi cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), o lingurita praf ghimbir, o lingura ulei vegetal, doua linguri zahar, doua linguri sos de soia, doua linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), trei linguri mazare fiarta

  • Cassoulet

    Cassoulet

    Ingrediente 500 g fasole alba (uscata), cinci cepe, sase cuisoare, 100 g sorici, trei crengute cimbru, trei fire patrunjel, doua foi de dafin, sase catei de usturoi, 250 g carnati (usturoiati), 500 g carne de miel, 400 g ceafa de porc, 100 g costita, patru linguri untura, sare, piper, trei rosii mari (circa 500 g), doua-trei linguri de pesmet.

  • Panzanella

    Panzanella

    Ingrediente 300 g paine alba (din ziua precedenta), opt linguri ulei de masline, 700 g rosii, un ardei gras (200 g), o ceapa rosie de apa (50 g), o legatura busuioc, un catel de usturoi, o lingura capere, patru linguri otet alb, sare, piper.

  • Sjomansbiff

    Sjomansbiff

    Ingrediente 1 kg carne de vita, 1 kg ceapa, 1,5 kg cartofi, 3 dl bere, sare, piper negru dupa gust, o pastila de bulion de carne de vita la 1 litru apa sau vegeta, patrunjel.

  • Salata Waldorff

    Salata Waldorff

    Ingrediente Trei mere mari (verzi), patru fire de telina, o cutie compot ananas, 150 gr. nuci


Warning: fopen(cache/2356fa87e3ce8c75121549f6bf98abd7) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139