Preparate rapide. Tocanita de ceapa
Pentru o reteta simplu de facut, insa si gustoasa in acelasi timp, va recomandam reteta de tocanita de ceapa.
Ingrediente necesare:
5-6 cepe
2-3 rosii
1 ardei gras mic
sare
piper
patrunjel verde
150 ml ulei
Mod de preparare:
Se curata ceapa, apoi se spala.
Se taie in forma de pestisori.
Se incinge apoi uleiul.
Se adauga ceapa, rosiile taiate in felii subtiri si ardeiul taiat bucatele.
Se fierbe apoi tocana la foc mic.
Dupa aceea se adauga sarea si piperul dupa gust.
Se ia de pe foc.
Se presara si patrunjelul verde.
Tocanita de ceapa o puteti servi cu mamaliga si sfecla rosie ori cu castraveti murati.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Salata de ceapa rosie murata
Buna ca garnitura pentru o friptura gustoasa, intr-un burger sau sandvis, este o salata de ceapa rosie gata imediat, cu gust bogat si dulceag, delicios.
-
Sarbatorile pascale. Oua vopsite prin metode naturale, cu foi de ceapa
Daca vreti sa incercati o alta metoda de vopsire pentru oua, una naturala in locul celei clasice, puteti experimenta operatiunea cu foi de ceapa uscata, rosie sau alba si frunze de verdeata.
-
Retete de post. Tocanita de mazare cu soia
Tocanita de mazare cu soia cubulete este o reteta gustoasa de post, pe care o puteti pregati pentru familie la masa de pranz.
-
Tocanita de fasole boabe cu masline
O mancare simpla si gustoasa va face deliciul musafirilor dumneavoastra chiar si intr-o zi obisnuita. Va prezentam astfel o reteta care merita incercata si anume: tocanita de fasole boabe cu masline.
-
Tocanita de cartofi cu ciuperci
Daca inca va ganditi ce sa mai preparati pentru cei dragi ai casei, va propunem sa pregatiti o reteta simpla de tocanita de cartofi cu ciuperci.