Omleta indiana delicioasa cu rosii, ceapa si sos
Bogate in mirodenii, preparatele culinare din bucataria indiana evidentiaza arome puternice. Pentru a simti gustul deosebit al acestora, va propunem sa pregatiti omleta indiana cu rosii, ceapa si sos.
Sunt necesare urmatoarele ingrediente:
5 oua
5 linguri de ulei
100 ml supa
2 cepe mici
1-2 rosii
1 lingurita de iaurt
1 lingurita de coriandru
sare
piper
1 lamaie
Modul de preparare:
Supa se pune pe foc.
Cand incepe sa fiarba, se adauga ceapa taiata rondele.
Apoi se adauga si rosiile taiate cubulete.
Se condimenteaza cu sare, piper si coriandru.
Se prepara o omleta din cele 5 oua.
Cand este gata, se acopera pentru a se mentine calda.
Dupa ce supa fierbe maxim 10 minute, se strecoara ceapa si rosiile.
Apoi se pun peste omleta calda.
Peste supa ramasa se adauga iaurt si zeama de la o lamaie.
Se obtine astfel un sos cu care se serveste omleta.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Deserturi de Paste. Prajitura cu branza dulce si stafide
Pentru deserturile de Paste, in afara de cozonac si pasca puteti pregati si o prajitura delicioasa cu branza dulce si stafide.
-
Tarta de rosii cu ceapa si usturoi
O tarta delicioasa pe care o puteti prepara la masa de pranz este tarta de rosii cu ceapa si usturoi.
-
Retete de post. Omleta din tofu cu ceapa si ardei gras
O reteta de post poate fi preparata din tofu, cu ceapa si ardei gras. Este o omleta delicioasa, pe care trebuie sa o incercati pentru a-i descoperi gustul.
-
Placinta cu morcovi, gutui si sos de ciocolata
Pentru o seara placuta, puteti completa meniul cu o prajitura apetisanta: placinta cu morcovi, gutui si sos de ciocolata.
-
Vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt
Printre retetele de toamna pline de vitamine si gustoase se numara si cea de vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: