Mojito de piersici
Ingrediente:
o piersica mica, bine coapta, curatata de coaja si taiata felii subtiri
cateva frunze proaspete de menta
sucul de la o limeta
70 ml rom alb
o lingurita de zahar brun
sifon
Mod de preparare: feliile de piersica, frunzele de menta, zaharul si sucul de lime se pun intr-un mojar si se amesteca bine, strivindu-se cu pistilul piersica si menta. Se adauga romul, amestecand bine pana se dizolva zaharul, apoi se serveste intr-un pahar inalt, completand cu sifon.
Foto: pexels.com
Articole asemănătoare
-
Sangria cu bere si nectar de piersici
Sangria este o reteta in care vinul rosu, dulce si aromat, este “vedeta” pentru o petrecere reusita, insa in aceasta varianta puteti sa inlocuiti vinul cu berea preferata.
-
Bautura de vara cu piersici si bere de ghimbir
Cu gust dulce si parfumat, aceasta bautura racoritoare foloseste mult nectar de piersici alaturi de berea de ghimbir pentru o combinatie plina de energie si arome.
-
Ceai racoritor cu nectar de fructe si mirodenii
Nectarul de piersici ramane pentru multi bautura preferata a copilariei, iar in aceasta reteta il regasim alaturi de notele de tanin ale ceaiului negru si aromele de mirodenii.
-
Inghetata parfumata de piersici cu frisca
Pentru cei care prefera un desert simplu cu un gust delicios, le oferim o reteta de inghetata parfumata de piersici cu frisca.
-
Ce trebuie sa stim despre piersici?
Din cauza temperaturilor scazute din timpul noptii, uneori chiar foarte reci, o recolta buna de piersici nu prea este posibila la noi in tara