Bautura de vara cu piersici si bere de ghimbir
Ingrediente:
3 cani bere de ghimbir rece
½ cana nectar de piersici
2 piersici foarte coapte, feliate subtire
½ lingura ghimbir proaspat ras
Mod de preparare: puneti intr-o carafa de sticla berea de ghimbir, turnati deasupra nectarul de piersici si amestecati totul usor. Se adauga feliile de piersica si ghimbirul, tinand totul la frigider pentru cel putin 60 de minute inainte de servire.
Foto: pexels.com
Articole asemănătoare
-
Ceai cu portocale si bere de ghimbir
O bautura pentru zilele calde, excelenta cu multa gheata, pregatita din ceaiul negru sau verde, portocale mari si coapte, putin suc de lamaie, miere si bere de ghimbir, abia scoasa de la frigider.
-
Cocktail cu rom si bere de ghimbir
O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.
-
Bautura de vara cu bere de ghimbir si rozmarin
Rozmarinul este intalnit cel mai des in bucatarie, in delicioase retete, dar aici se intalneste cu berea de ghimbir si sucul de limeta pentru o bautura de vara proaspata si racoritoare. Poate fi pregatita si cu vodca pentru un cocktail alcoolic de calitate.
-
Cocktail cu whiskey si bere de ghimbir
O reteta usor de pregatit, cu notele usor picante si aromate ale berii de ghimbir si cele de whiskey, dar si cu un gust putin acrisor dat de limeta.
-
Sangria cu cidru si bere
Reteta unei bauturi de vara, cu gust placut de mere si aciditatea adusa de bere, excelenta rece si datorita notelor fructate si mirodeniilor.