Masline umplute
Ingrediente: 600 g masline mari, 100 g telemea de oaie, 100 g unt, 1/2 lingurita boia de ardei dulce. Preparare: Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara. Se scot apoi samburii. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema uniforma. Se pune compozitia intr-un pos, cu spit de dimensiuni mici si se umplu maslinele, facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf. Se servesc ca atare sau se folosesc la decorat preparete reci.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Sos cu masline verzi, ansoa, patrunjel
Un sos pentru paste, legume de toamna fierte sau coapte ori o portie de cartofi la cuptori, cu aroma intensa de masline verzi, ansoa si prospetimea patrunjelului. Poate fi folosit proaspat sau poate fi pastrat la rece pentru cateva zile.
-
Cepe umplute cu masline si nuci
Picant-dulceaga, plina de gust si culoare, o combinatie mai dificil de realizat pentru un bucatar incepator, insa rezultatul final justifica eforturile.
-
Vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt
Printre retetele de toamna pline de vitamine si gustoase se numara si cea de vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
-
Oua si rosii umplute cu crema de branza si unt
Incepeti-va ziua cu un aperitiv sanatos si gustos, format din legume pline de vitamine. Va prezentam reteta de oua si rosii umplute cu crema de branza si unt.
-
Aperitive rapide. Oua umplute cu orez si boabe de porumb dulce
Un preparat rapid pe care sa il degustati dimineata este cel de oua umplute cu orez si boabe de porumb dulce. Ingredientele necesare sunt: