Lasagne cu vita
Ingrediente: lasagne 500 g, ceapa, morcov, telina, carne de vita tocata 250 g, rosii 5 buc, sare, piper, cimbru. Preparare: Intr-o cratita cu ulei se pun un ardei iute, o ceapa, un morcov, telina, taiate marunt si se prajesc putin.dupa care se adauga o cana cu apa. Se lasa sa fiarba putin , se adauga carnea, rosiile curatate si tocate, sare , piper si cimbru. Se fierb lasagnele al dente, se strecoara, se trec sub jet de apa rece , se ruleaza si se aseaza pe un platou, apoi se condimenteaza cu sosul preparat si cu patrunjel verde.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Sos cu vin rosu, otet balsamic si unt
Ideal pentru o friptura de vita sau chiar (pentru cei care isi doresc sa experimenteze) pentru carnea de porc. Bine scazut, servit fierbinte, cu note dulcegi si usor acide.
-
Sos cald cu supa de vita, cuisoare, zahar brun
Un sos care se va servi cald alaturi de friptura de porc sau, de ce nu, vita, cu numeroase note exotice si dulci alaturi de gustul putin sarat de soia si cel de ketchup.
-
Salata hranitoare de iarna cu carne de vita si spanac
O salata hranitoare pentru sezonul rece este binevenita in orice moment al zilei. De aceea va propunem sa pregatiti salata de iarna cu carne de vita si spanac.
-
Mancare de mazare cu carne de vita si ciuperci
O mancare rapida si delicioasa este cea de mazare cu carne de vita si ciuperci. Ingredientele necesare pentru preparare le gasiti mai jos:
-
Placinta ciobaneasca cu carne de vita si legume
O placinta speciala, cu specific romanesc si cu un gust exceptional este placinta ciobaneasca cu carne de vita si legume. Pentru preparare, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: