Desert cu capsune
Ingrediente:
1,50 kg capsune
100 g frisca
250 g zahar
100 ml coniac (rom)
25 ml lichior de cirese
Mod de preparare:
Capsunele se curata de codite si frunze, se spala, se scurg printr-o strecuratoare, apoi se asaza intr-o salatiera mare, se stropesc cu coniacul si lichiorul, se pudreaza cu zahar si se amesteca usor cu o paleta.
Articole asemănătoare
-
Tratamente naturiste cu citrice
Dulci, o excelenta sursa de vitamine si calciu, dar si de minerale, portocalele sunt pentru multi fructele preferate, perfecte pentru o gustare sau un desert sanatos.
-
Salata de vara cu mar, struguri si capsuni
O salata consistenta, buna ca gustare sau pentru desert, cu un ingredient mai putin obisnuit: semintele crude de floarea-soarelui.
-
Cocktail dulce cu lichior de cafea si vanilie
O reteta pentru cei care vor o bautura dulce, catifelata, cremoasa, un veritabil desert cu o doza serioasa de alcool de calitate.
-
10 alimente si bauturi pentru o imunitate mai buna
Portocalele au multa vitamina C, sunt recomandate atat pentru a preveni cat si a ajuta la tratarea unor raceli si gripe, iar cei care le prefera ca desert au un sistem imunitar mai rezistent. Ca gustare sau sub forma de suc, eventual cu alte fructe sau cu putina miere, portocalele sunt pentru multi cele mai bune si sanatoase fructe.
-
Placinta cu nuci
Un desert cu note clasice, traditionale, ideal pentru cei care prefera nucile.