Cocktail cu bere blonda, prosecco si ghimbir
O bautura de vara, proaspata si racoritoare, aromata, cu note picante, usor de pregatit si perfecta pentru o seara calduroasa.
O bautura de vara, proaspata si racoritoare, aromata, cu note picante, usor de pregatit si perfecta pentru o seara calduroasa.
La prima vedere o reteta banala, combinatia dintre ginul cu notele sale de ienupar si un ceai negru bun, aromat, de calitate, este surprinzatoare. Un truc pentru o aroma intensa este sa pregatiti un ceai negru, infuzat dupa gust, fara zahar si miere, care dupa ce s-a racit se pastreaza la frigider pentru cel putin o ora.
Puteti folosi fructe proaspete sau congelate, o vodca de calitate si zahar alb sau miere pentru un cocktail de vara, racoritor si placut.
Un cocktail cu gust puternic de cafea si note exotice de rom, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Alegeti o cafea de calitate si romul preferat.
O reteta clasica pentru una dintre cele mai bune bauturi cu gusturi si arome tropicale, din tinuturi indepartate, plina de savoare si parfumuri intense. Si in plus este o bautura fara alcool asa ca poate fi savurata la orice varsta. Alegeti fructe cat mai coapte si nectar de fructe bio pentru un gust intens.
Un cocktail surprinzator pentru cei care vor o bere de ghimbir rece intr-o zi calduroasa, cu note intense de mar si mirodenii, excelent pentru clipele petrecute alaturi de cei mai buni prieteni.
O reteta pentru o bautura cu gust intens de mere dulci, parfumate, bine coapte, prospetimea mentei abia culese si un whiskey de calitate.
O bautura cu personalitate si arome exotice, excelenta daca alaturi de tequila se adauga o bere rece, de calitate.
O bautura cu personalitate, puternica si cu gust intens, dominat de notele dulci ale siropului de artar si de prospetimea usor acida a merelor din cidrul rece. Poate fi pregatit in orice parte a anului, dar este o bautura potrivita mai curand pentru o seara alaturi de prieteni.
Un cocktail usor, racoritor, cu putin alcool, bun pentru zilele tot mai calduroase de vara, excelenta cu apa tonica (simpla sau cu aroma preferata) si putina lamaie. Se foloseste o halba bine racita inainte.