Cocktail cu rom si ciocolata alba
Alegeti o ciocolata alba de calitate si un rom bun, alb sau brun, dupa gust, dar nu uitati frisca, putin zahar sau miere, sau scortisoara macinata.
Alegeti o ciocolata alba de calitate si un rom bun, alb sau brun, dupa gust, dar nu uitati frisca, putin zahar sau miere, sau scortisoara macinata.
Whiskey sau bourbon, portocale si lamai zemoase, putina miere, cateva mirodenii din tari indepartate, totul bine amestecat si baut fierbinte, reteta pentru un cocktail de toamna plin de gust si arome.
Romul (preferabil brun sau cu arome exotice de ananas ori ghimbir) poate fi baza unei bauturi de toamna, servita doar fierbinte, cu unt de calitate, inghetata de vanilie si putina scortisoara.
Pregatiti repede o bautura pentru serile de toamna, bauta fierbinte, aromata si dulce, cu un whiskey onest si aromat alaturi de cidrul incalzit bine. Si pentru o savoare aparte puteti folosi un cidru de pere.
In serile racoroase de toamna este una dintre cele mai bune bauturi, cu gustul intens de vin rosu sec sau demidulce, dupa gust, notele de scortisoara si lamaie, dar si dulceata acrisoara a marului bine copt. Se bea de preferinta fierbinte, alaturi de prieteni.
Un cocktail cald, aromat, o bautura pentru zilele de toamna cu gust complex si parfumat.
O bautura cu gust intens de cidru plin de savoare, acidulat si racoritor, note de bourbon si dulceata mierii, buna pentru fiecare zi de toamna calda sau o seara impreuna cu prietenii. Se bea fierbinte, pentru a va bucura din plin de arome.
Ceaiul de menta rece este racoritor, sanatos, bun pentru cei mari si cei mici, in timp ce o cana de ceai verde ofera corpului vitamine, antioxidanti si previne un numar impresionant de afectiuni. Insa impreuna, cu un gin aromat, stau la baza unui cocktail surprinzator, cu aroma complexa.
O reteta pentru cei care iubesc gustul plin si complex al unui ceai negru de buna calitate, cu notele sale aromate, taninoase, alaturi de putin whiskey, bere de ghimbir cat mai rece si in plus lamaie parfumata. Cu berea la temperatura camerei si ceaiul fierbinte poate fi pregatit si ca o bautura calda.
O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.