Cocktail cu cidru de mere, bourbon si mustar
O combinatie de bourbon si cidru la care se adauga notele picante ale mustarului cu boabe si cele de citrice de la lamaie.
O combinatie de bourbon si cidru la care se adauga notele picante ale mustarului cu boabe si cele de citrice de la lamaie.
Un cocktail inedit prin combinatia de gin, ceai si miere, perfect pentru o seara friguroasa (se bea cald, chiar fierbinte).
Un clasic usor de preparat si care va surprinde prin micile schimbari de tonalitate a gustului in functie de marcile alese.
Vodca, suc proaspata de greptfrut si lime, putin suc de rodie, rezultatul fiind un cocktail cu gust dulce, fructat, note exotice si o culoare interesanta.
Un cocktail in care aroma de citrice se intalneste cu cea de ienupar a ginului si cu cea usor amaruie de bere.
Uneori o schimbare aparent banala poate sa revigoreze si sa dea prospetime unei retete clasice de cocktail, de care poate ca v-ati plictisit. Puteti folosi fie sirop de capsuni din conserva sau cutie, fie il puteti prepara din capsuni bine coapte si zahar pudra.
Un amestec plin de arome exotice, perfect pentru iarna, in care veti intalni taria de whiskey sau bourbon, notele stranii de anason stelat si scortisoara, dulceata intensa a siropului de artar.
Un cocktail perfect pentru serile friguroase de iarna, cu gust de sarbatori si ideal pentru o seara relaxata in familie sau alaturi de prieteni.
Un cocktail perfect pentru zilele reci sau pentru sarbatorile de iarna, in care aroma dulceag-exotica de scortisoara intalneste gustul acid si proaspat al cidrului de mere, baza fiind votca alaturi de eleganta vaniliei.
Un cocktail de toamna