Cocktail cu sirop de artar, rom brun si cafea neagra
Ingrediente:
500 ml cafea neagra, fara zahar, fierbinte
1 lingura sirop de artar
¼ cana lapte la temperatura camerei
50 ml rom brun
scortisoara pudra
(optional) 3-4 picaturi extract natural de migdale
Mod de preparare: pregatiti 500 de ml din cafeaua preferata, fara zahar, si cand este inca fierbinte se amesteca bine cu laptele, romul si siropul de artar. Se poate pune si extract natural de migdale pentru o aroma aparte. Se gusta si se mai pune lapte sau sirop de artar daca este nevoie. Se serveste fierbinte sau rece, dupa gust, cu putina scortisoara pudra deasupra.
Foto: wallpaperflame.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu bere de ghimbir si whiskey
Cu notele sale dulci de sirop de artar, gustul putin picant de ghimbir si cel usor de recunoscut de whiskey, este o bautura pentru o seara placuta.
-
Cocktail de vara cu menta si sirop de artar
O reteta cu multa prospetime racoroasa data de frunzele de menta, note dulci ale siropului de artar si un fundal asigurat de un bourbon sau un whiskey de calitate. Totul racit cu gheata pentru o bautura buna intr-o zi calduroasa.
-
Cocktail de iarna cu whiskey, sirop de artar si scortisoara
O reteta pentru o bautura dulce-acrisoara, cu aroma de scortisoara ce evoca atmosfera sarbatorilor de iarna, prospetimea lamailor si o baza de whiskey. Iar siropul de artar desavarseste gama de gusturi.
-
Cocktail cu bere, sirop de artar si bourbon
Gustului amarui de bere neagra de calitate i se adauga aroma de lamaie si dulceata aparte a siropului de artar, rezultatul final fiind un cocktail cu personalitate.
-
Smoothie cu sirop de artar si cacao
Daca va place gustul siropului de artar si cel de ciocolata acest smoothie usor de preparat le are pe amandoua.