Cocktail cu bere, sirop de artar si bourbon
Ingrediente:
80 ml bourbon
2 lingurite sirop de artar
1 lingura suc de lamaie
1 sticla bere neagra
felie de lamaie pentru decor
Mod de preparare: intr-un pahar se toarna bourbonul, siropul de artar si sucul de lamaie, amestecand usor. Se adauga cateva cuburi de gheata, se completeaza cu bere neagra si se serveste imediat, cu o felie de lamaie pentru decor.
Foto: needpix.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu amaretto, suc de struguri si bere de ghimbir
O reteta de inspiratie italiana, cu gust complex dominat de dulceata strugurilor si aroma picanta a ghimbirului.
-
Cocktail cu bere de ghimbir si lamaie
Cu note de citrice, gust usor picant de ghimbir si vodca, este un cocktail simplu, usor de pregatit si potrivit pentru orice ocazie.
-
Cocktail cu bere de ghimbir si whiskey
Cu notele sale dulci de sirop de artar, gustul putin picant de ghimbir si cel usor de recunoscut de whiskey, este o bautura pentru o seara placuta.
-
Cocktail de vara cu menta si sirop de artar
O reteta cu multa prospetime racoroasa data de frunzele de menta, note dulci ale siropului de artar si un fundal asigurat de un bourbon sau un whiskey de calitate. Totul racit cu gheata pentru o bautura buna intr-o zi calduroasa.
-
Cocktail de iarna cu whiskey, sirop de artar si scortisoara
O reteta pentru o bautura dulce-acrisoara, cu aroma de scortisoara ce evoca atmosfera sarbatorilor de iarna, prospetimea lamailor si o baza de whiskey. Iar siropul de artar desavarseste gama de gusturi.