Cocktail cu rom brun si espresso
Ingrediente:
40 ml rom brun
40 ml espresso la temperatura camerei
15 ml sirop simplu de zahar brun
Mod de preparare: intr-un shaker umplut pe jumatate cu gheata se toarna romul, se adauga siropul de zahar si toata cantitatatea de espresso, agitand bine. Se toarna intr-un pahar de cocktail si se serveste.
Foto: pixabay.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu rom si bere de ghimbir
O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.
-
Cocktail cu sirop de artar, rom brun si cafea neagra
O bautura ce este la fel de buna rece sau calda, cu aroma intensa de cafea de calitate, un rom bun si notele dulci ale siropului de artar.
-
Cocktail cu rom si suc de portocale
Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.
-
Cocktail tropical cu rom brun si suc de ananas
O bautura cu gust dulce si aromat de fructe tropicale si o baza solida de rom brun.
-
Cocktail de iarna cu rom brun si ceai negru
O bautura cu gust placut, note de rom si coniac, dar si cele ale unui ceai negru de calitate, infuzat dupa gust.