Ciuperci cu smantana
Ingrediente:
500 g ciuperci
1 ceapa mare
1 lingura de faina
250 g smantana
Mod de preparare:
Se spala si se curata ciupercile. Se taie marunt si se pun la calit in ulei. Ceapa se da pe razatoarea si se adauga putin mai tarziu in cratita in care se afla deja ciupercile. Calirea se face pana cand ciupercile se inmoaie.
Se adauga sare dupa gust, o lingura de faina, smantana, apoi o ceasca mica de apa (100 ml ) si se amesteca.
Se lasa pe foc timp de 10 minute cu focul foarte slab. Se servesc calde.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Deserturi de Paste. Pasca traditionala cu smantana
Traditionala pasca speciala pentru desertul de Paste trebuie sa ii incante pe musafirii care va trec pragul in aceasta zi magica. Va propunem un alt fel de pasca, fara branza de vaci si anume una cremoasa - pasca traditionala cu smantana.
-
Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana
Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.
-
Supa de ciuperci cu avocado
O supa calda pentru zilele reci de iarna este binevenita. Asadar va invitam sa degustati supa de ciuperci cu avocado.
-
Retete speciale pentru Craciun. Bors din oase de porc cu smantana
In asteptarea Craciunului cu mancaruri alese si veselie, mai puteti prepara urmatoarea reteta: bors din oase de porc cu smantana.
-
Paste cu ciuperci si smantana
Preparate in diverse moduri, pastele sunt incluse in meniul unei mese deoarece sunt gustoase, satioase si ne ofera energie. Asadar, va invitam sa incercati o reteta noua cu paste si anume: paste cu ciuperci si smantana.