Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana
Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
400 g paste scurte si groase (penne, macaroane, fusilli)
1 ou
600 ml smantana
200 g branza
50 g unt
verdeata
sare
piper
Se prepara astfel:
Se pun pastele la fiert in apa cu sare.
Separat se bate smantana cu oul.
Se pune si branza rasa.
Se adauga si verdeata tocata.
Se pune si piperul proaspat macinat.
Se amesteca bine toata compozitia.
Pastele fierte se scurg de apa.
Intr-o cratita se pune untul la topit.
Se adauga pastele.
Se toarna si sosul.
Se amesteca timp de 2-3 minute, pana ce s-a topit branza si sosul a devenit mai gros.
Pastele gata preparate se servesc imediat, cu parmezan ras deasupra.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Lasagna cu branza si sos de smantana
Daca vreti sa ii surprindeti pe invitatii dumneavoastra cu un preparat cat se poate de apetisant le puteti pregati reteta de lasagna cu branza si sos de smantana.
-
Rulouri cu carnaciori si sos de hrean cu maioneza
Pentru o masa delicioasa, pregatiti rulourile cu carnaciori si sos de hrean cu maioneza. Ingredientele le gasiti mai jos:
-
Paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate
Delicioase si simplu de pregatit, pastele sunt nelipsite din meniul unei zile obisnuite ori la alte ocazii. Va propunem sa ii incantati pe cei dragi cu o mancare calda, preprand reteta de paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate.
-
Paste delicioase. Spaghete cu sardine si sos de rosii
O mancare speciala si plina de gust este reteta de spaghete cu sardine si sos de rosii. Sardinele sunt recomandate in alimentatie pentru sanatate, deoarece contin acizi grasi Omega-3, dar si calciu.
-
Vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt
Printre retetele de toamna pline de vitamine si gustoase se numara si cea de vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: