Ciuperci cu mujdei

Ingrediente:
1 kg ciuperci
8 catei de usturoi
2 legaturi marar
250 g morcovi
50 ml ulei
200 ml chefir

Mod de preparare:
Ciupercile spalate foarte bine, curatate, se taie in bucatele marunte. In uleiul incins se pun ciupercile si se adauga 200 g morcovi. Se lasa sa fiarba inabusite. Apoi se adauga mujdeiul care va mai ramane, timp de 5 minute, sa clocoteasca. Dupa ce luam cratita de pe foc, adaugam mararul taiat marunt si chefirul.

Se servesc calde; cine doreste va pregati si o mamaliguta...

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

    Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.

  • Piure de ciuperci cu verdeata

    Un aperitiv surpriza, o garnitura cu gust intens si proaspat pentru un fel de carne sau un fel principal dedicat celor care prefera legumele. Se pot folosit ciuperci din conserva, de crescatorie sau de padure, de un singur fel sau amestecate.

  • Supa de ciuperci cu avocado

    O supa calda pentru zilele reci de iarna este binevenita. Asadar va invitam sa degustati supa de ciuperci cu avocado.

  • Gustari rapide. Ciuperci cu usturoi si paine prajita

    O gustare perfecta pentru o zi agitata este cea de ciuperci cu usturoi si paine prajita. Ingredientele de care aveti nevoie pentru a prepara aceasta reteta sunt urmatoarele:

  • Dovlecei pane cu mujdei de usturoi si smantana

    O reteta irezistibila, pe care o veti prepara cat mai des dupa ce o incercati prima data, este reteta de dovlecei pane cu mujdei de usturoi si smantana. Ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:


Warning: fopen(cache/3f1a448c06d1faa0115c2967c6fdef23) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139