Ciorba de zarzavat cu bors

 Gustoasa si totodata dietetica, ciorba de zarzavat cu bors reprezinta o alegere sanatoasa pentru o masa de pranz plina de vitamine.


Aveti nevoie de ingredientele:

1 manunchi de telina tocata

1 1/2 l de apa

1/2 l de bors

1 dovlecel tocat

6 cepe tocate

1 ardei verde tocat

8 rosii tocate

1 capatana de varza, tocata

8 cartofi

2 catei de usturoi, zdrobit

1 frunza de dafin

sare

piper

un varf de delikat

patrunjel


Se prepara foarte simplu:

Pentru inceput, se amesteca intr-o oala adanca urmatoarele: varza, ceapa, ardeiul, telina, dovlecelul, cartofii si rosiile.

Se toarna si apa peste acestea.

Se lasa sa dea in clocot.

Borsul se fierbe separat.

Cand legumele au devenit putin moi, se adauga borsul, usturoiul, sarea, piperul, delikat-ul si frunza de dafin.

Se lasa iar sa fiarba.

Apoi se micsoreaza focul.

Se lasa sa fiarba la foc mic intr-un interval de 90 de minute si 2 ore, pana ce legumele sunt moi.

Inainte de a lua ciorba de pe foc, se adauga patrunjelul tocat.


Ciorba de zarzavat cu bors se serveste simpla ori cu putina smantana, pentru o savoare deosebita.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/c949fe9f6a08293111dc9ea7340d8bb7) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139