Ciorba de vitel

Ingrediente:

600 g carne de vitel
150 g ceapa alba
100 g pastarnac
100 g telina
doua oua
100 g morcovi
500 g oase de vita
100 g orez
o lamaie
o legatura patrunjel
o radacina de patrunjel
o legatura marar

Mod de preparare: oasele de vita se spala, se sparg pe lungime si se fierb in doi litri de apa cu sare pret de o ora si jumatate. Se scot si se adauga carnea de vitel, curatata si taiata in cuburi ceva mai mari. Se pune la fiert, spumuindu-se cand este nevoie, si doar dupa ce s-a inmuiat bine se pun toate zarzavaturile date prin razatoarea cu ochiuri mai mari sau prin mixer. Dupa ce compozitia a fiert putem adauga orezul fiert separat si putina sare si piper. Se drege spre final cu galbenusurile batute cu zeama de lamaie si se serveste fierbinte, cu cele doua buchete de verdeata tocate marunt si presarate deasupra.

Foto: snappygoat.com

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/3b81a052e695b9970a71920e585558af) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139