Ciorba de cartofi rosii cu lapte batut si marar
Legumele si condimentele folosite la prepararea unei ciorbe dau o aroma deosebita fiecarei retete.
De aceea, va invitam sa descoperiti bogatia gustului data de ciorba de cartofi rosii cu lapte batut si marar.
Ingredientele necesare sunt cele de mai jos:
400 g cartofi rosii
1 radacina mica de telina
2 morcovi mici
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
1 legatura de marar
800 ml de lapte batut
sare
piper verde
Modul de preparare:
Se curata legumele si se spala.
Apoi se taie in bucati potrivite.
Intr-o oala cu apa si sare se adauga la fiert radacina de telina, pastarnacul si radacina de patraunjel.
Se adauga si morcovul..
Se lasa pana ce sunt aproape fierte.
Apoi se pun si cartofii, taiati cubulete.
Inainte cu cateva minute ca ciorba sa fie gata, se pune laptele batut.
Apoi se condimenteaza cu sare si piper verde.
Se ia de pe foc.
Dupa aceea se serveste fierbinte, cu marar tocat, presarat deasupra.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Cartoful Bellarosa
Soi timpuriu de cartofi rosii cu productie buna, rezistent si relativ usor de cultivat, Bellarosa suporta bine transportul si depozitarea, are o buna rezistenta naturala la daunatori, boli si tolereaza perioadele secetoase ale verii.
-
Ciorba de cartofi cu zeama de varza
O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.
-
Supe delicioase. Supa de cartofi copti cu smantana
Bucurati-va de savoarea unei supe calde si consistente intr-o zi incarcata. Va propunem sa incercati supa de cartofi copti cu smantana.
-
Cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor
O mancare plina de gust se poate pregati si rapid. Va propunem astfel reteta de cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor.
-
Salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza
O salata care se pregateste rapid si cu care va veti surprinde invitatii este salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza.