Cartofi natur cu rasol de peste
Cu un timp de preparare rapid, reteta de cartofi natur cu rasol de peste este o mancare cu un gust placut.
Cartofii reprezinta o sursa de energie si, totodata, consumul acestora ne ofera si o senzatie prelungita de satietate.
De asemenea, pestele este o sursa de proteine, care se utilizeaza in alimentatia dietetica pentru valoarea sa nutritiva mare.
Ingredientele necesare sunt:
100 g peste
5-6 felii de morcov
4-5 felii de radacina de patrunjel
1 foaie de dafin
patrunjel verde
1 lingurita de zeama de lamaie
sare
Modul de preparare este usor:
Feliile de morcov si de radacina de patrunjel se fierb impreuna cu foaia de dafin.
Pestele se curata si se spala.
Apoi se adauga peste legume, cand sunt aproape fierte.
Se adauga si sarea.
Apoi se lasa sa fiarba timp de 10-20 de minute la foc mic.
Pestele fiert se scoate si se pune pe un platou.
Peste acesta se pune zeama de lamaie.
Apoi se serveste cu cartofi natur.
La final se presara patrunjel verde deasupra.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Ciorba de cartofi cu zeama de varza
O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.
-
Peste alb cu sos de patrunjel
Pestele alb are un continut bogat in proteine, dar scazut in grasimi si este nutritiv. Profitati de proprietatile acestuia, pregatind o reteta de peste alb cu sos de patrunjel.
-
Mancaruri usoare. Cartofi natur cu unt si verdeata
O reteta simpla si rapid de preparat este cea de cartofi natur cu unt si verdeata. Cartofii sunt bogati in proteine si fibre necesare organismului, dar mai contin si mult potasiu.
-
Cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor
O mancare plina de gust se poate pregati si rapid. Va propunem astfel reteta de cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor.
-
Mancare de peste cu cartofi si ceapa
O mancare apetisanta poate fi aceea in care legumele sunt combinate cu carnea de peste. Asadar va invitam sa degustati mancarea de peste cu cartofi si ceapa.