Cartofi dulci sotati cu usturoi si cimbru
Ingrediente:
800 de grame cartofi dulci curatati si taiati cubulete
6-8 catei mari de usturoi
4-5 crengute de cimbru
ulei de masline
sare, piper
Mod de preparare: intr-o cratita suficient de mare se pun 3-4 linguri de ulei, in care se calesc usor cateii de usturoi taiati in felii groase, iar cand si-au schimbat putin culoarea se adauga cuburile de cartofi dulci, amestecand tot timpul. Se condimenteaza cu putina sare si putin piper si se lasa in continuare pe foc, amestecand din cand in cand cartofii. Se pune deasupra cimbrul si se lasa in continuare la foc mic spre mediu, punand un capac pe cratita. Se prajesc in continuare cuburile de cartofi dulci pana cand se inmoaie si se rumenesc, servindu-se fierbinti ca garnitura.
Foto: vox.com
Articole asemănătoare
-
Cartofi noi la cuptor, aromati cu usturoi verde
Un deliciu simplu si sanatos puteti pregati incercand reteta de cartofi noi la cuptor, aromati cu usturoi verde.
-
Spaghete delicioase cu usturoi si limette
O reteta delicioasa de gustul careia sa va bucurati din plin la sfarsitul saptamanii si nu numai este reteta de spaghete cu usturoi si limette.
-
Cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin
O reteta apetisanta si aromata pe care o puteti prepara in cursul zilei poate fi reteta de cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin.
-
Cartofi la cuptor cu branza si oua
O reteta nemaipomenit de gustoasa pentru o masa cu adevarat delicioasa este cea de cartofi la cuptor cu branza si oua.
-
Gustari rapide. Ciuperci cu usturoi si paine prajita
O gustare perfecta pentru o zi agitata este cea de ciuperci cu usturoi si paine prajita. Ingredientele de care aveti nevoie pentru a prepara aceasta reteta sunt urmatoarele: